Jalan-jalan Cari Makan


laaa.... sekejap je dah 13 februari, banyak jugak citer yang aku tak sempat nak post, ada satu citer pasal makan-makan la... malam sabtu lepas, aku n member madie pegi makan kat kajang....nama kedai tuh Restoran D'Kampung...memang masakan kampung la, tapi masakan thai pun ada jugak...tempat tu ada sediakan jugak wakaf-wakaf bg mereka yang nak makan bersila, tempat duduk biasa pun ada...tapi suasana malam kat situ memang best la, rasa la macam kat kampung, masakan yang paling best kat situ menurut member madie nih, masak lemak cili api...apa lagi, kami pun order la...mmmmmm, memang sedap...specialty depa la kot...malam tuh memang makan besar la, macam-macam yang member madie nih order...ikan masak asam pedas, ayam masak lemak cili api, ikan masak lemak cili api, sup ayam, telur dadar, cendawan goreng...ffuuuhhhh, memang kenyang laaa....tapi sebab malam tuh aku dilanda sakit kepala yang amat sangat, x dapek la nak menikmati makanan tuh semua...time nak balik tuh madie kata member dia belanja... terima kasih daun keladi kepada Farid n Linda......rupanya kedai tuh masuk Jalan-Jalan Cari Makan... :D lepas nih memang kami set nak pegi lagi, tapi kali nih pegi time makan tengah hari pulak..mesti menyelerakan...mmmmm


farid n linda tengah menjamu selera

izz yang rajin mengelap pinggan

Comments