Pulau Redang

mmmm....tempat yang menarik yang aku nak pegi....sebelum ni aku dah menjejakkan kaki ke Pulau Perhentian, memang syok habih..tapi tahun 1990 la...dah lama....pulau redang pulak memang lama dah mengidam nak gi, tapi x kesampaian lagi..x sabar rasanya nak tengok air laut yang jernih...nak tengok coral reef...ish!!x sabar rasanya....

trip nak ke pulau redang Insyallah tahun depan...salah sorang dari geng kami nak bersalin tahun nih, Insyaallah dalam bulan 9 ni kot...so, katanya kena tunggu baby dia besar sket la..baru nak jalan-jalan.. :D, mungkin trip tahun 2009 dalam bulan 5-6 kot... cadangnya nak buat tabung untuk trip-trip akan datang....memang bagus idea dari Jun n Normah...1 family dicadangkan rm50 untuk 1 bulan...okla tuh...bendahari untuk trip, Jun cadangkan Normah, aku ok je...x kisah mana2 pun....meeting akan dibuat, tapi x tau bila lagi, mungkin dalam bulan 4 nnt kot...orait..aku tempek la gambar sekitar pulau redang nih untuk tatapan kita bersama....




tapi trip kali ni kena stay selama 3D 2N..kalu x, x sempat plak nak menikmati keindahan pulau...
Insyaallah sekiranya di izinkan Tuhan, dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki kami, sampai lah nanti ke Pulau Redang...aminn....

Comments