selamat mengundi..

6 Mac 2008, pukul 3 petang nanti aku n anak-anak akan bertolak balik ke Kota Bharu, Kelantan dengan flight..nak balik mengundi nih, maklumlah nih la buat pertama kalinya aku mengundi selepas aku daftar lebih kurang 10tahun lepas...sepatutnya ini dah kali ke 2 mengundi... :D, madie pun balik mengundi tapi kat Kuantan...so, berpecahlah kami buat sementara waktu...

seruan: kepada rakyat malaysia yang sudah mendaftar, jangan lupa pergi mengundi sabtu ni 8 Mac 2008...UNDI ANDA ADALAH RAHSIA..... rahsia ke??? :D


**blog akan di update selepas 10Mac2008... :D..tunggguuu

Comments