stroller...

akhirnya...aku beli jugak stroller untuk izz setelah sekian lama stroller aqil patah..lama x lama baru je dalam 2 bulan patah..tapi memang x larat dah nak mendukung izz kalau gi mana-mana...nak letak dalam carrier?? huuiiiii, memang patah bahu...berat, nampak je kecik izz nih...

setelah survey punya survey stroller nih...aku berkenan ngan sweet cherry punya stroller...bukannya apa, sbb roda dia belakang dia besar, leh tampung berat sket...pastu seat dia boleh reversible...maksudnya leh ngadap aku atau pun nak ngadap depan....harganya masih lagi dalam budget aku..hehehehe..sebelum nih aku ada request harga stroller nih ngan sweet cherry punya company, tapi dia x reply lagi email aku...tapi tadi org kat JJ tuh cakap, 18hb March nih, harga dia akan kembali kepada asal...dalam rm500++ la...kat mid valley dah sold out yang jenis nih, sbb salesgirl tuh kata lagi "skrg sweet cherry bagi special price,tengah murah"...aku pun x tau sejauh mana kebenarannya...tapi aku memang dah suka dengan pesen nih....



**tapi aku beli x sampai pun rm400

Comments

  1. ngapa tak close up sikit gambo nyer... bagi model jer la pulak....

    ReplyDelete
  2. jun...arituh dahupload..pastu delete...nih upload balik.. hehehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Post a Comment