hujung minggu...

12 April 2008 - Telok Panglima Garang, Klang...... pegi umah kawan madie...makan-makan sempena naik umah baru, kat Taman Perwira...makan best, satay ada lontong ada, soto pun ada....balik tuh singgah Jusco Bukit Tinggi, Klang..huii...besaq sungguh tempat tuh..tempat baru plak..best..

13 April 2008 - Pegi Kota Damansara, ada birthday party anak member madie...pun makan best jugak, mee kari, nasi impit n kuah kacang, buah tembikai, mmmmm aku pun x ingat apa lagi..banyak jugak la makanan dia...balik dari sana singgah pasar malam kat umah kejap..beli apa yang patut untuk alas perut je... pendek kata 2 hari tuh, kami makan free je la.... alhamdulillah, rezeki...


sedap makan...aqil n haiqal

tapi yang paling x bestnya...telefon aku pecah screen... Izz punya keje la nih....hehehe, xtau la...rasanya tepon tuh kena pijak... sebab izz memang suka pijak barang, specially remote tv..n bila dia pijak memang kuat, x padan dgn kecik.... :D sekarang nih nak taip sms kena guna komputer la plak...nasib baik la suamiku prihatin n telah meng "install" software nokia kat pc nih untuk kemudahan ku...huhuhuhuhuhu....

inilah keadaan telefon ku.....


Comments