yahooo...cuti sekolah

yea..yea...cuti sekolah...."ibu, cikgu bagi surat"... aqil dah dapat surat cuti...aku pun x sedar, rupanya dah start cuti sekolah esok..ingatkan minggu depan... :D yang paling bestnya aku la...xyah anta en madie pi opis n xyah amik aqil kat sekolah, pendek kata...aku pun cuti jadi drebar depa..hehe..
cuti sekolah : 24hb Mei - 8hb Jun 2008

lebih kurang 2 minggu kan...setakat nih, aku xdek plan lagi nak bawak aqil gi mana-mana...en madie plak bz x habih-habih..cuma yang pastinya next week tuh kami ada ken
duri kat senawang, N9..so, ingatnya nak bawak tok wan & ibu tok pusing2 Melaka sebelum balik KL..alang-alang dah dekat tuh leh la gi ye....tp xtaula..kot2 plan berubah, kami nih jenis xleh nak plan..kena last minit je baru jadi..



wah...balik sekolah terus lepak tengok tv sambil makan twiggies..



comotnya....penangan twiggies

Comments