hari selasa....

hari nih macam-macam cerita ada...pastu ada je yang yang x kena...bermula dengan pagi, nak keluar gi cari kain langsir & cadar utk cousin aku nak kawin(english style n jenis cotton), semalam dah cari tp xdek, susah jugak rupanya ye pesen ni...hari nih keluar rumah pkl 11 pagi..pegi mindef dulu sbb nak tukar kereta, sampai AKLEH, aku plak lupa bawak purse...mmm bwk kete xdek lesen hari ni..pendek kata selai sepinggang je la..sampai tpt keje madie..dah tukar kereta, aku ingat nk balik umah kejap nk amik purse..pastu kunci kereta plak tertinggal kat dlm kereta ayahanda...aduii, dah nak sampai umah ni..xpelah, try bukak ngan kunci lain...xleh jugak sebab padlock..kunci padlock kan x sama...mmm, apa la nak jadi ni...pukul 1.30ptg, dengan lafaz "BISMILLAHHITAWAKKAL TUA'LALLAH"...aku bawa jugak kereta gi KL tanpa duit, IC n lesen.... n alhamdulillah, kami sampai dengan selamatnya ke tempat yang di tuju... dan jumpa pulak dengan kain yg kami nak... pkl 5 ptg kami pun balik... selamat pegi n selamat balik rumah...alhamdulillah...makan hari ni Tokwan yang belanja...hehehe..TQ Tokwan...



inilah kain yg di cari selama 2 hari..akhirnya jumpa jgk kat Harison


Comments