jejak kasih

jejak kasih bermula dengan sms..memula tu aku xtau sapa yang sms...hp aku plak x baiki lagi yg skrin pecah tu...jenuh nak menengok nombor teponnya...bila dah reply mereply ni, taula yg smsnya, budak penang... wardah...huiii lama sungguh x jumpa dia, last aku tau dia dah kawin n ada anak sorang...skrg ni nak masuk 2 orang dah anak...bln 12 ni kot due katanya...lepas hbh sms tu esoknya sambung plak ym.... :D ber'ym' la plak aku dengan wardah...pastu dapat tau pulak sorang lagi member aku keje kat USM, penang...aina...baru je kawin, dalam bulan lepas kot..dah lost contact sebenarnya aku dgn aina ni..bagus jugak ym ni ye... :D leh jugak chat dgn budak2 kolej dulu..dalam pada tu plak, aku dapat jgk contact sorang lagi member..namanya rina, skrg duk kat JB, kawin tahun lepas, dlm bln 8 ni ada la baby baru...InsyaALLAH....tapi x dapatla nak ber 'ym' dengan dia...sbb dia xdek ym kat opis... :D ...wahh (pinjam tagline stacy)...seronok dapat contact member lama...aku tempek gambar kawin depa...aku tempek pun dapat kelulusan dari tuan punya gambo...wardah ckp " k.fb, buh la ym cek kat blog..." orait... kalau ada member kolej dulu yg terserempak ngan blog ni...leh la add wardah kat ym korang ye.. riefkah@yahoo.com


on left : wardah n hubby..on right : aina n hubby


Comments