cousin

malam tadi kami ke rumah mede...cousin madie....pegi menjemput la untuk majlis kenduri kawin adik madie nanti...memang dah lama giler x gi umah diorang ni...cousin madie ni polis, keje shift... so memang bz memanjang la...dah tu plak wife dia nurse kat HUKM, keje shift jugak...so, nak confirm time utk jumpa tu agak susah la sket...bila time depa free, kami plak yg x free....mmmm..

anak-anak diorang pun dah besar...yg 1st dah 4thn...n 2nd baru 1thn 4bln...but quite chubby..she's now 11kg...wowwww....mak dia kata makan kuat...n still breastfeeding...tapi kalau tgk izz...pun kuat makan...selagi x tido...selagi tu la dia nak makan...kalau makan nasi, leh habis sepinggan..tapi badan izz x naik...hehehe...cumanya, berat ya amatttt...kalu dukung, memang leh lenguh tangan...mungkin ikut size madie, kalau ikut saiz ibu...hehehehe.. orait, kita layan gambar budak2 ni tgh main...



yg pakai baju biru tu, Hadirah..1thn 4bln....


Azim, 4thn....n aqil yg dah mengantuk....



Comments