jom..jom..jom..jom....jom heboh..heboh...

pepagi lagi dah bangun...aarrggghhhh penatnya, best kalu dapat sambung tido balik time tu..hehehe, tambah plak kalau kat bukit kuantan ni, pepagi gitu memang best giler...sejuk mengalahkan aircond....hehehe...


melayan kerenah izz & ira

aktiviti pagi tadi..mengecat umah...huiii...nampak je sikit..tapi penat jugak la...biasala kan, kerja cat-cat umah ni hanya untuk time2 tertentu je...hehehe... aku cuma catkan tepi2 tiang je...sbb guna roller x kena kan tepi2 tiang tu... habih ngecat umah tu dalam tengahari jugak la...huiii panassss...

aktiviti petang tu plak....pegi jom heboh..huiii mak aii, ramai betul orang, tu pun kami gi lepas asar, sbbnya takut panas plak bebudak tu... ni la 1st time aku jejak kaki ke jom heboh..tapi rasanya lepas ni x pegi dahhh...x larat tgk orang ramai....hahahaha.... sebelum gi ke Jom Heboh tu, kami singgah amik mirah dulu kat semambu...


dapat amik gambar rosyam nor dari jauh pun ok la.....yg nyanyi kat booth hotlink tu, kumpulan sofaz kalau x silap aku la


mama miyah pun join gak... :D


eemmmmm.....





Comments