demam melanda..





ni lah rupa izz masa gi klinik pagi tadi...time tu temp dia lebih kurang 38.9...badan dia memang panas sangat.. so tadi doktor masukkan ubat ikut punggung sebabnya terlampau panas...masa duk tunggu nak amik ubat..."uweekkkkk" muntah lagi izz, muntah untuk kesekian kalinya.....kesian plak tengok, habih lantai kat klinik tu, nasib baik staff dia ok...terus diorang mop lantai tu.

balik umah tu, izz terus bukak baju sebab panas agaknya...tinggal t-shirt n diaper je..pastu tido, lebih kurang kat pkl 2 ptg dia bangun..aku suapkan makan + makan ubat...pastu tido balik..time tu badan dia dah sejuk la...pastu bangun balik dekat pkl 6 ptg...mulut dia pun dah start bising dah..madie kata, cover yg semalam x bercakap langsung...hahahahaha...agaknya dia dah rasa sihat n ok, terus je la on balik radio...kan izz kan....







Comments

  1. lain kali kalau dah sampai 38.9 tu cuba cari bunga raya putih wat mandi budak tu

    ReplyDelete
  2. ye ke....orait, tq jo sebab bg petua. tp camne caranya? rendam je ke bunga tu dlm air?

    ReplyDelete

Post a Comment