keretanya hilang lagi

kesian makcik aku... keretanya hilang lagi buat kali ke 2....mmmmm, baru je kejap tadi (9.10pg) terima call dari ibu, dia kata "keto aunty hile pulok...pkl 3 pg tadi"... ya Allah.... kali ni kancil plak yang hilang... sebelum ni kereta iswaranya...lepas buat report polis n segala prosedur, kereta tu tidak jugak dijumpai, samada pihak tertentu yang x buat kerja @pun sebaliknya....tp apapun semua tu dah di takdirkan...

tapi kekadang tu naik heran jugak, sbbnya kalau kereta artis ke vip ke...cepat je dapat dikesannya, kalau kereta 'orang biasa' ni..mmmmmm berjanggut la nak menunggu feedback, sampai ibu aku aritu melenting kat pihak tertentu (dlm kes & keadaan yg berbeza) direct to his face, "demo ni kalau keto orang popular ke keto artis ko, keto oghe besa sket, cepat jah buat kijo, cepat jah jupo...keto adik ambo tu x jupo2 lagi....dok tahu la buat kijo lagu mano..." lebih kurang gitu ayatnya masa ibu citer dulu....wallahualam...










p.s: nilah dugaan Tuhan..dah dekat nak raya plak ni... kesian aunty... sedih

Comments

  1. ishh..ye ker k fb..kesiannyee kat aunty..semoga dia banyak2 bersabar!!n semoga dapat jumpa balik kereta dia tu..eee... jahat betul org nie kan!!

    ReplyDelete

Post a Comment