melayan mata

xleh tido la plak, walaupun mata ni berat ya amat....mmmmm, sudahnya aku melayan citer-citer yg di torrentkan oleh madie, dah berkurun lama citer ni terperap dalam hardisk aku, ntah bila nak di burnkan dalam cd..tu la salah satu sebab hardisk aku dah fulllllllllll...xleh nak buat apa dah!

tadi aku baru sudah melayan citer jepun ATTACK No. 1 ataupun dulu dikenali sebagai MOERO ATTACK....alaaaa yg citer budak2 main volleyball..tapi yg versi aku tengok ni, versi baru...rasanya dlm tahun 2004 @ 2005 kot.... a bit boring citernya
ngantuk, ingatkan yang macam zaman aku sekolah rendah dulu... MOERO ATTACK..haaaa yg tu memang best.. tapi sebab exicted nak tengok kan, punyala lama nak habih citer ni di download...mmmmm..lebih dari 4 bulan...haaaaa percayalah! betullll......sampai madie kata "lamanya citer ni nak hbh dload..kalau x best, xtau laaa....." dan hasil....mmmmmmm sedih, tapi xpe..masih lagi dalam kategori boleh di layan...








p.s: kesian izz demam panas, 39.3 latest temp.....mmmmmm kalau x kebah jugak panas, kena bawak gi klinik lagi esok....sbb tu la aku xleh tido ni......

Comments