susah betul nak gi cucinya!

memang best sebenarnya ada digital camera...tapi yang sebetulnya digital camera ni agak melecehkan bg orang macam aku la kot..sebabnya, bila dah amik gambar, semua gambar tu akan di peram dalam komputer selagi boleh, selagi hardisk x penuh, selagi komputer x 'kong'... bila time nak tengok gambar, terhengeh-hengeh duk kat komputer...mmmmmm..pastu bila dah bertimbun-timbun gambarnya, barulah sibuk nak gi cuci...tapi bagi orang yg ada 'displin' bab-bab cuci gambar ni, xdek masalah pun kan....apala salahnya kalau lepas 50pcs amik gambar terus gi cuci....kan!

tapi tu lah, kami tidak seperti itu...hehehehe, sekarang ni baru la duk sibuk cari balik semua gambar tu untuk di cuci...paling menyedihkan gambar izz masa baby aritu masih lagi di perap dlm hardisk ni.. kesian izz, xdek album lagi....
sengihnampakgigi so, salah satu misi aku dalam cuti sekolah ni, nak cuci gambar pastu masuk dalam album...semoga berjaya la ye...peace

Comments