backup blog

memandangkan sekarang ni ramai yang suh buat back-up blog, ap aku pun buat la satu kat wordpress http://fbyz.wordpress.com

kenapa buat back-up???
sebab dah ramai blognya kat sini kena removed tanpa sebab, so kepada sesapa yang penat menaip & mengarang dlm blog ni, buatla back-up supaya anda tidak menangis dikemudian hari....








p.s : bg aku wordpress tu x sebest blogger.com...hehehe just my 2cent

Comments