JPN Putrajaya

tujuan pi JPN Putrajaya ialah nak buat cabutan sijil kelahiran aqil...dah puas carik satu umah tapi x jumpa jugak, yg peliknya orang lain punya semuanya ada duk setempat...mmm yg aqil ni memang misteri, sebelum ni dah 2 kali hilang tapi jumpa balik, masuk kali ke 3 langsung dah x jumpa...

masa kat kaunter JPN tu aku tanya la aqil ni buleh buat mykid ke...orang tu kata kalau lahir tahun 2003 xleh buat... untuk tahun 2004 keatas saja... yg leceh sket kalau surat beranak ni time2 nak naik flight...mmmm kekadang dia mintak, kekadang x...nak bawak yg fotostat, depan nak tgk ori punya jugak...tu la yg kekadang tu leh hilang 'dalam simpanan'... apa pun, semuanya dah settle.. so, leh daftarkan aqil masuk pra sekolah & darjah 1 nanti....



masa duk memain kat JPN tu, aqil jumpa ngan kawan dia...sama sekolah kat PASTI,
namanya farhan




Comments