Kidzui - Internet browser for kids

sekarang ni memang susah nak online...kalau online ym, memang x berbalas la msg, pada sesapa yang anto..sori bebanyak ye.. kenapa ini semua terjadi?? selepas madie menginstallkan Kidzui ke dlm pc nih. aqil dah conquer...

apa itu Kidzui? Kidzui ni adalah browser untuk kanak-kanak. kat browser ni banyak image yg leh gerak2. video, gambar-gambar dan yang penting sekali website. website ni memang hanya untuk budak-budak je...memang dah kena tapis siap2...diorang nak browse pun memang selamat la.. aku pun ralit jugak la tengok site nya sebab menarik.... meh aku tempek gambar sket

login page



Kidzui browser

yang bagusnya, Kidzui ni x kacau windows kita... tu yang best... apapun leh wiki je pasal Kidzui ni.










p.s : kalau sesapa ada pc 2 @ lappy, selamatlah dari diganggu....kalu x letihla nak menunggu budak2 ni habih ngadap komputer

Comments