lepaks with M.A.I



lepas makan, kami saja berjalan ke Jusco yg baru bukak kat AU2... besarrrrr n banyak outlett... kedai makan pun banyak jugak.....okla tempatnya, agak selesa untuk bershopping..

dah selesai ronda-ronda dalam jusco tu, kami pun lepak la kat teman disediakan..mmmm menarik jugak kawasannya..cumanya fountain tu x berapa sesuai sangat la, bukannya x sesuai duk kat situ, memang dah ok dah tapi macam x kena gaya... at least depa kena buat border around the fountain tu...mana xnya...tiap kali air tu keluar, budak-budak kecik yang teruja ni pun macam nak gi
terkam.. jadi pesta mandi manda plak kat situ.. so, kawasan dah cantik, scene pun dah lawa... cuma ada sket je la syntax error...



nilah aku aku maksudkan.... boy in green..dah lencun..hehehe





Comments