pagi raya.... ;)

hajat nak gi sembahyang raya pagi tu terbantut, bila hujan turun mencurah-curah dengan lebatnya...tapi lebih kurang pukul 9.30 pagi tu, hujan dah reda & berenti....alhamdulillah, Tuhan berikan rahmat untuk menyenangkan ibadah korban dijalankan. pagi raya tu memang sejuk giler, nak mandi pun rasa macam air batu nak xnak kena mandi la jugak kan. lepas semuanya settle, kami semua menjamu selera...makanan semuanya best..kami pakat2 buat nasi minyak + gulai daging + roti jala + acar dan triffle untuk cuci mulut.... kebetulan plak adik aku amirah, beraya sekali kat kuantan..x balik kota bharu, sebabnya masa tu dia tgh final exam..nak balik KB takut nanti x lepas balik kuantan semula...sbb tgh banjir skrg ni...

mood nak bergambar pun kureng gak la time2 hujan ni...















Comments