tok ki & geng

hari ni tok ki aqil sampai dari kuantan...datang naik bas dengan che' man, neighbor kat kampung.. sebenarnya nak meneman che' man pegi ke IJN nak gi amik surat pengesahan. anak che' man yang bongsu tu akan ke IJN bulan 2 nanti untuk operation jantung.. petang tu aku dah siap masak gulai nenas ikan kering + acar + ayam goreng....lepas makan tu semua orang duk lepak n relax kekenyangan sesambil menunggu SIL aku sampai dari dato' harun.. agenda lepas tu, pi round pasar malam kat taman tasik.. sajala pi round-round, tengok apa2 yang patut.. aqil sempat menge'pow' makndaknya pistol mainan..... lepas isyak, madie ajak pi pekena roti canai kat LAZEEZ...biasala port kami..hehehe.. n kalau pi LAZEEZ, aku pun biasala makan yong tou fu soup... orang lain semua makan roti canai + roti telur... madie plak kongsi YTF ngan aku...



yg 2org ni memang xleh jumpa camera.... love



yang pakai baju kelabu gelap tu la che' man..yang baju putih tu tok ki aqil n izz.....
yg baju hitam tu aqil..hehehehe



izz dengan pesen rambut serabai..xtau berapa kali sikat dah nih


ni yong tou fu soup kegemaran aku...sampai budak tu pun dah tau.. 'sup ye kak?'..hehehehe


Comments