yong tau fu soup

hari ni aku mengidam nak makan 'yong tau fu sup'...mmmmm memang sedap tul la yong tau fu dia ni... dari semalam duk nak makan, malam ni baru dapat..al maklumlah madie ni bz tahap gaban..sengihnampakgigi

stall yong tau fu ni kat kedai mamak.. namanya LAZEZ (kedai mamak tu la) terletak di area pandan indah dekat dengan MPAJ... kedai mamak ni agak glamer gak la.. orang yg duk area pandan ni mesti tau kan..
stall yong tau fu ni malam je ada, siang hari dia tutup..


yang ni bukan yong tau fu ye...hehehehe





best ooooo.... memula start dengan mangkuk kecik (kaler merah) bila madie surrender xnak makan, aku pun tarik je la mangkuk putih tu terus...hahahahahaha....






p.s : sejak dua menjak ni aku memang suka YTF sup je.....mmmmmm

Comments

  1. lain mcm jer cara nak makan nie...ada paper ker??ahaksss..

    ReplyDelete
  2. mcm menarik je....kedai dia kat blah mana?

    ReplyDelete
  3. kacc....dah clear kat ym kan... nnt kalau nak makan YTF tu tengok kiri kanan depan belakang ye..kang mak mertua lalu x sedo plak...hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment