birthday izz pt II

still on 26 Dec


yang ni gambar favourite aku dgn madie...
punyala tilik sugar doll ni, agaknya dia tengok comey sangat sampai sayang nak makan..
lastly orang lain yg habiskan..hehehe..





lepas dinner kami semua ready nak potong kek izz...saja je sebenarnya nak seronok2 sebab ramai yang ada... izz dapat hadiah dari Su, baju yg Su jahit sendiri..pastu dari Nenek & Family (neighbor), lagi dapat hadiah basikal dari ayah...nanti semua gambar tu aku share kat sini ye sebab x sempat nak snap...




Comments