get well soon mario!

esok cousin aku, mario kena warded di specialist seremban... untuk buat minor surgery
'para-urethral excision'... haaa..memula tu aku ingatkan cyst..rupanya bukan, penyakit ni mungkin dari lahir lagi kata doktor la..sekarang baru nampak..sebab benda tu makin lama akan jadi makin besar dalam erti bahasa biasa ni, gelembung air di saluran peranakan.. bukan rahim ye.. so, operation tu just untuk pecahkan gelembung air la.. correct me if i'm wrong ye sis... hopefully semuanya berjalan lancar tanpa ada masalah lain..


nanti korang tanya plak..kenapa sampai ke specialist seremban?? hehehehe.... masa pi klinik utk check-up tu, Dr Azizah (favourite dr aku...hehehe tu pun nak bgtau..) refer ke ampang puteri, lepas tu diorang gi la follow up kt sana utk appointment..tup tup Dr kata sebulan lagi baru leh buat surgery...huiii lama lagi tu.. tu yang mario ke seremban (tempat bersalin aritu) rasanya lagi senang sebab deal dgn OB-GYN kita sendiri kan...

get well soon ya sis... pass Nada to me, it's gonna be ok.. kenyit kalau jadi nak tinggal Nada, jgn lupa bagi carseat ye, nak gi ronda2 senang, hahahahaha...






p.s: don't worry about salt, i wont be like karam sing walia.... n i'll put Nada away from nslave when he starts smoke...hehehehe

Comments

  1. how can I ever thank you.

    hopefully my stay will be as short as possible.

    Thank you again, sis.

    ReplyDelete

Post a Comment