habih sebotol..

dah nak naik sawang rupanya blog ni...sengihnampakgigi

ni citer semlm, nak update semalam xleh plak line buat hal plak... beberapa hari lepas izz demam, mmm kerap pulak dia demam, sebelum tu just batuk berkahak, dalam 3 minggu jgk la batuknya. lastly endup dgn demam yg agak panas, siap muntah bagai, we all bawak pi klinik...alhamdulillah sehari je panasnya...kiranya semalam tu dah kebah la.. when everything's back to normal, something happened...



this what i mean

jenuh gak la nak sedut kapet ni.. madie balik dari opis, aku sajala citer kat dia aktiviti anak2 kesayangan.. respon dari madie "patutla abg bau wangi semacam je...." mana xnya sebotol besau bedak tu habih dikerjakan..menari

Comments