Hari Pertama Sekolah

alhamdulillah...dah sihat ni leh la aku sambung buat blog..lately aku x berapa sihat sangat...sempat anta aqil gi sekolah sekali je..pastu hari lain ayahnya yang anta... tapi hari ni aku dah ok cuma kepala ada weng lagi la..hehehehe

nak cerita pasal aqil sekolah... tahun ni aqil masuk PraSekolah kat Sek Keb Taman Bkt Teratai, darjah 1 nanti pun kat situlah...senang... 5hb start sekolah tu semuanya ok je...xdek lagi bab syahdu...menangis.. cool je dia pagi tu.. n kebetulan terjumpa plak member PASTI dia dulu, duk pulak kelas sama...bukan main seronok la dia, manjang suh kita balik...hehehehe.. teringat balik masa
memula dia masuk sekolah dulu, masa umur 5 tahun... sekejap je ye setahun..hari ni dah pun 6 tahun (secara x rasmi) ..x lama lagi masuk darjah 1... mmmmm




ada playground...baru 2 tahun prasekolah bkt teratai ni dibuka...
aqil ni 2nd batch



aqil n his friend...zahid



taklimat dari guru besar SK Bkt Teratai



aqil n white shoe



suasana kelas aqil





Comments