lunch @ hi-tea @ majlis sembang...

semalam kat umah aku agak happening... ahli2 persatuan kelab sembang datang lepak umah..sengihnampakgigi semua yg datang tu kengkawan madie yg mana wife diorg adalah kengkawan aku.. so, aku merajinkan diri masak benda yg x pernah aku cuba selama ni... iaituuuu PURI... haaaaa... sebelum aku aku duk makan yg ibutok, nona n mario je..so, kali ni aku plak cuba buat n success.... sedappp ooooo, yg penting, aqil pun memang suka sangat dgn puri ni. menu lain yg aku buat, spageti & roti jala..



nearly sold out..sbb ada yg x lunch



yang kat atas tu Ayam Puri & Roti Puri, yg bawah ni roti jala..
hehehe macam la x kenal ye



sesambil makan tu biasala borak n borak n borak..chit chat chit chat.. normally kalau yg pompuan ni borak pasal sekolah anak, pasal supplement food pasal jamu, pasal nk kurus.. hahahaha.. ada jugak bincang pasal trip nak pi redang..selagi x pegi kan..hehehehe


lepak dari pkl 2ptg sampai lepas isyak...





Comments

  1. cam sedap je kak.. bile sy boley rase neh.. huhu.. :p

    ReplyDelete
  2. hehehe..memang sedap pun precious.. nnt akak tempek resepi kat sini, leh try buat ye... rugi ooo x cuba.. ahaks!

    ReplyDelete

Post a Comment