main-main.....

disebabkan dah lama sangat x update n citer pun dah bercampur-baur... aku akan mulakan dengan citer pd 24 Dec. 2008...

aritu kami sepatutnya menguruskan pendaftaran sekolah aqil & pengesahan segala borang sekolahnya & jugak pi amik roadtax kat bank.. tapi disebabkan kelewatan madie balik dari Subang, kami hanya sempat buat pengesahan borang sekolah & pi bank... jalan plak jem ya amat sebab 25hb tu kan dah krismas...biasala orang pi shopping last minute...


balik dari bank tu dah pukul 5 petang.... mulanya nak singgah mid valley..tapi jalan terlalu sesak & parking pun xdak, kami pun decide bawak budak2 ni pi main-main kat taman area shamelin tu... x perasan la plak apa nama taman tu, tapi besar la, siap sekali dgn padang bola.... cantik, biasala taman baru lagi.....




baju kurung izz masa dia umur setahun, baju pun dah singkat sket...saja je aku pakaikan..tapi elok je dia main slide dgn pakai baju kurung tuh, cuma sexy la sket... sengihnampakgigi

Comments