meh datang KL

cuti CNY pun dah x lama lagi, family in law aku dari kuantan nak datang KL..hari sabtu ni bertolak tapi petang sket sebab adik ipar aku yg keje pahang cement keje half-day setiap hari sabtu..yang paling x sabar menunggu, sapa lagi kalau bukan aqil...huiii x tahan telinga duk dengar dia menanya hari-hari... adik-adik ipar aku yang duk kat KL ni pun xdek gi mana-mana, so diorg berkumpul kat sini la.. semua orang ada nanti, kecuali abang ipar aku & family xleh join disebabkan ada hal yg xleh nak elak dah... encem

orait SIL..kita jumpa sabtu ni ye, Insyaallah

Comments