nada firas

sepanjang mario duk spital aritu.. Nada duk dgn kami... huiii budak2 ni memang suka sangat la.. Nada plak suka main dgn abang aqil, izz plak dengki je manjang... sengihnampakgigi, 1st day tu, kami bawak nada pusing jusco..sambil2 aku beli barang dapur. disebabkan aku x sempat buat tutorial camne nak guna stroller nada, jadinya aku letak je nada dalam stroller izz...x banyak kerenah la sebab lama jugak dia tido masa kat jusco tu.. aku plak lama dah pi jalan2 x bwk flask, susu, botol susu.. hehehehe, so bila nada nangis mintak susu..macam kekok la sket..tapi maintain je buat susu kat tgh jusco tu..hahahaha..siul





2nd day tu, diorang 3 beradik duk main kat umah je la.... aqil pulak memang melayan habih dgn nada..n nada plak manja sangat dgn aqil love...





lepas main-main tu.. uncle brad pitt a.k.a uncle madie..cop, nak gelak dulu ye!...hahahahahaha.. mana xnya, x bagi nada panggil uncle madie..suh panggil uncle brad pitt sbb tetiba je perasan hensem macam brad pitt. masalahnya hensem ke brad pitt tu??? hehehehehe.... sambung balik kisahnya... uncle brad pitt ajak pi makan Rasamas kat k4 ampang...apa lagi, laju la kami siap
sengihnampakgigi... lebih kurang pukul 5 petang, abang haris datang nk pickup nada.. lepas nada balik tu rasa macam sunyi kejap...mmmmmm..nanti kita jumpa lagi ye nada....babai

Comments