pembedahan jantung

lepas pada hi tea hari tu, aku x sempat lagi nak update blog. keadaan agak kelam kabut n bz sket. jiran madie di bukit kuantan datang KL sebab anaknya dah kena warded di IJN. dulu aku ada buat entry pasal ni. hari ahad tu jirannya datang tumpang rumah kami sampaila semalam... yela kesian jugak sebab diorang xdek sedara mara kat sini.. sampai semalam je sebab madie dah start demam n MC hari ni, so aku xleh nak gi anta n amik makcik n pakcik tu gi IJN.. nasib baik jugak anaknya sambung cuti lagi, so anaknya (tukang bawak kete dtg KL) datang amik mak ayah dia n stay kat umah kawan anak dia... orang bkt kuantan jugak la... esok anaknya yg warded tu masuk OT untuk operation. oh ye..lupa nak bgtau.. sakitnya Jantung berlubang dari sejak lahir n saluran pernafasan dah menjadi semakin sempit...

harapnya semuanya berjalan lancar esok dan sama-samalah kita berdoa supaya Dijan cepat sembuh.. AMIN





Comments