ronda mid valley


me & SIL

pagi ahad tu aku buat breakfast puri lagi..sbb nak senang n cepat kan... lebih kurang pukul 10.30pg tu, semuanya dah settle breakfast n mandi n tgh bersiap nak pi ronda.. destinasi yang pertama gi umah adik ipar aku, eti kat datuk harun... kiranya lunch kat situ la, lepas lunch tu, madie tanya mana nak gi... aduiii susah jugak nak pk, sebabnya memula tu xnak gi tempat2 shopping nih.. tapi lastly, lepas pening2 duk fikir tu, gi la jugak Mid Valley... destinasi ke dua


SIL n nephew



ira posing kat kedai beg...


aduiii...byknya kereta kat Mid Valley, tapi nasib baik jugakla parking senang... mmmm, biasala last minute shopping kan... seperti yang di jangkakan, orang pun ramai...xtau mana nak ronda.. akhirnya kami menuju ke Pet's Wonderland.. habis pusing situ kami menuju ke Festival Ekonomi Islam Malaysia 2009... ramai sungguh orang.. apa yang madie beli?? hehehehe serbuk halia.. masa buat kopi o ke teh o ke...buh je serbuk ni ikut sukatan sudu yg dia dah bg... lepas tu sure bunyi.. "eeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrkkkkkkkk.........." dengan kuatnya...hahahahahahaha lepas habih pusing MId Valley, we all pun balik.. malam tu tok ki, tok mek n mak de tido umah eti...



ni dah on the way balik umah... penat pusing mid valley





Comments