syok ooooo...........

25 Dec tu... parents aku sampai dari Fraser Hill... termasuklah aunty & family, mok & mami & ayah ngoh...memang happening la umah aku aritu. syok bila buat family gathering nih.. sebelum diorang datang tu dah macam-macam plan kitorang setup.. memula tu nak join depa pi naik Fraser Hill on 24 Dec, tapi aku & sis Mario x jadi naik... sebab aku x join kat Fraser tu, nak menguruskan hal-hal penting sebelum cuti panjang....

malam tu pakat dinner kat umah aku.. che ra & family..n mario & family pun ada... bestnyaaaa... lepas dinner tu plak.. depa pi lepak plak kat kedai mamak, biasala kat LAZEEZ..tapi yg pompuan x gi lah...lelaki sahaja.. balik dari LAZEEZ, we all decide nak gi UPTOWN kat setapak.. saja nak gi pusing2.. konvoi 3 bijik kete.. mario & family termasuk mok n mami x join sebab Nada dah kehabisan bekal... sengihnampakgigi rupanya malam tu x banyak kedai yg bukak... sket sangat, malam sabtu tu barulah happening.. balik dari UPTOWN dah dekat pkl 1 pagi...letihhhhhh....




Comments