taman pudu ulu

beberapa hari sebelum family aku balik kelate, kami pi ronda kat Taman Pudu Ulu... bawak la basikal budak2 ni sekali.. saja nak rest n relax kan..ni kali ke 2 aku datang taman ni..syok jgk la leh joging n exercise...lepas ni madie kata every week kalau xdek apa-apa leh la datang taman, tempat baru & besar & guarded area... jommmm....




izz dengan basikal barunya, hadiah birhtday dari ayah....
aqil syok dapat main basikal kat tempat luas



tok wan & ibu tok duk me'reflexology' kaki




best oooo jalan atas batu ni..tapi nya tajammmm..
sekali jalan leh la..2 kali jalan, pendek kata jalan atas batu besar je la..
batu yg kecik2 tu memang menyakitkan..



mamamiyah







Comments