citer aqil

salam


nak citer pasal aqil sket...sengihnampakgigi
aqil ni memang xleh duk diam..semalam ayah dia beli la keretapi mainan yg kat pasar malam tu, tapi railnya jenis bulat gitu je, xleh buat shape lain dah... kebetulan plak madie beli 2, utk adik 1... d next day, aqil boring tengok rail train tu.. dia pun gabungkan rail dia n izz... buat patern.. macam-macam patern la dia buat & setiap patern tu dia akan test, train tu leh lalu ke x, kalu xleh, diakan ubah plak patern lain tepuktangan.. aku pun ralit je tengok dia duk buat... baru teringat nak snap gambar, tapi aku sempat snap 1 patern je..







cumanya dah lamala aku perasan yang aqil ni agak kreatif la mereka benda selain dari suka melukis... good for him..love kreatif ni ikut madie..hehehe

Comments