hi tea @ nora's place

semalam aku ada jemputan hi-tea kat umah member lama... memang lama sungguh aku x jumpa dia...tapi hanya aku n pzah je yg gi, sbb jemputan memang untuk kami je... sengihnampakgigi jauh gak la umah nora ni, lagipun aku x biasa sgt dengan jalan situ..thanx to pzah sbb bagitau route mana yang senang..sebabnya kalau aku ikut gps tu memang la jalan yang paling cepat dia bagi, tapi banyak sangat tol nak kena lalu... so, aku ikut federal hiway je untuk ke tmn bukit subang...once dah masuk federal tu, gps pun lead jugak la jalan situ...tapi biasala faderal..jemmmm..hujan sket pun jem.. mmmm

sambung citer umah nora... rasanya dah bertahun la aku x jumpa dia, last sekali kat umah pzah..masa tu pzah baru kawin, aku n madie tgh bertunang..sesambil nak pi anta kad kawin kan..
malu , lepas tu aku x jumpa2 la dgn nora ni sehinggala semalam...



ni lah anak-anak nora..yg 1st Sabrina ( 1yr+) n 2nd Dhia (4mths)


orait nora..next time dinner plak kan ( mace hok mung plan tapi dok jadi nok buak lagi tu..hehehe), lepas tu kita tunggu pzah naik umah...suh pzah buat house warming+open house raya nanti...lepas tu baru la turn umah aku....hehehehe..ooo ye, gambar kami bertiga pun ada, tapi x clear la plak...





p.s: to noraini rojulai.. thanx for the great evening...senyumkenyitminum

Comments