splendid!



hari ni xdek plan gi mana-mana pun...just lepak rumah je.. cumanya pagi tadi madie ajak pi breakfast kat lazeez pastu pi carik barang dapur..

apa yang aku nak citer kat sini, lepas balik beli brang-barang tu, teringin la plak nak try kedai Splendid.. aku n madie just minum je la.. madie minum latte n aku minum sprite..aqil plak strawberry milkshake dengan beef burger... aqil agak teruja la nak try burger kan.. madie pun order la.. mmmm bila sampai je burger tu, memang nampak menarik..tertarik.. bila makan... mmmmmm...merajuk bak kata pepatah, indah khabar dari rupa..aduiiilaaa...memang x berbaloi langsung..it cost me rm19.90 for the salty beef burger... aku cakap kat madie, rasanya ni 1st n last kot makan kat sini.. madie siap cakap.."abang dah kata, tapi bila ayang nak belanja abang on je...kenyit"..boleh ke macam tu...hehehehe



beef burger


tapi ni cuma pendapat aku la... mungkin bagi orang lain, diorang suka makan kat Splendid.. masing-masing punya taste la kan... tepuk dada, tanya selera...

Comments