dinner @ mario's

salam


dalam entry lepas aku ada citer pasal rezeki melimpah ruahkan...haaa..ni sambungan citernya, lepas balik dari secret recipe, kami lepak2 je kat umah sementara tunggu maghrib. lepas maghrib lbh kurang pkl 8mlm kami terus chow pi umah sis Mario...ada dinner... selain dari kami, tok ngah aqil pun join sekali...

best makan... ada daging kicap, gulai udang, ikan siakap steam & kailan ikan masin...n ayam goreng..memang best makan...aku mcam biasala kalau makan kan...mesti menambahnya..sengihnampakgigi



cousins..




habih satu umah...izz mengamuk..hahahahaha








p.s : Tq sis....lain kali ajak kami lagi ye...hahahahahaha.....
takutnya nak gi check-up malam ni, adakah berita baik @ sebaliknya @ aku yg syok sendiri...hehehehe macam-macam....

Comments