Gathering SE 90-92, Danau Perikanan Bukit Cerakah Shah Alam

salam





ahad lepas 8.3.09, aku join gathering kelas aku dulu (sek. men. tg. mahmud), Special English 90-92...kiranya kamilah pioneer kelas tu.. sengihnampakgigi

gathering start pkl 9 pagi...sampailah pukul 2 ptg... boleh dikatakan 1/2 kelas la yg hadir, sebab ramai yg terpaksa kensel last mint... antara yang hadir.. shamry, zemi, ku azhar..yg pompuannya, lina, anum, muza, nolin, azita, fidah & aku....hari tu kami potluck.. so, macam-macam makanan yg diorang bawak dari rumah, muza & nolin bawak masak lemak kobis, aku bawak sambal tumis telur, gta bawak nugget, pidah bawak triffle...anum bawak rojak n ulam.. n lina bawak ikan fresh...shamry plak bawak ayam utk di bakar, zemi n ku azhar bawak makanan untuk breakfast... memang aritu kaya dengan makanan la...makan sampai kenyang..hehehehe

bila dah jumpa ni macam-macam la citer keluarnya...itulah..ini lah... semuanya citer pasal 15-16 thn lepas... hehehehehehe

walauapapun, memang best la gathering aritu... Geng.. Terima Kasih sebab menjayakan gathering hari ahad lepas n InsyaAllah akan ada lagi gath lepas ni dengan kehadiran yg lebih ramai & meriah...love u guyss...mmmuuuaaahhhh....



ni masa baru nak breakfast & prepare benda2 untuk dibakar





ni masa tgh bersiap sedia untuk membakar & menghidang makanan untuk tengahari





ni time nak balik dah.... adios amigos...nnt kita jumpa lagi, InsyaAllah











p.s: dengar kata next BIG gathering buat jauh sket....mungkin untuk 2d 1n...tp masih lagi dalam perancangan....kenyit

Comments