kecik lagi

salam


beberapa hari ni aku x sihat..nak update blog pun malas..alahan pun x teruk, cuma sakit-sakit kepala je, setakat ni x muntah2 la...macam mengandung kat izz dulu la..sakit pala pun kejap je, dalam sebulan kot. pastu ok dah. harapnya kali ni pun x berpanjangan la sakit palanya.


aku cuma nak share gambar baby ni je... doktor kata baru sebulan, due date pun xleh detect sebab kecik lagi. tapi due dalam bulan 11. cuma xtau awal kah, tengahkah @pun akhir kah.. sehari sebelum bertolak ke terengganu nanti (22 April) ada sekali lagi scan untuk tengok due plak..












Comments

  1. akak pregnant ke?
    wah congrats sesangatt..
    saya ni bile mase la fulak..
    jelus2..
    hikss..
    cam ne ni? larat ke tak nk berjimba kat Redang nanti..
    huhu..

    neway congrats sgt kak.. so heppy for you..

    =)

    ReplyDelete
  2. tq adik precious... :D

    hubby akak kata kalau nampak x sihat sangat kena kensal la akak dengan family nak ke redang...

    tapi akak akan usahakan jugak supaya sihat nnt. insyaAllah...

    hhehehe..setahun tggu nak ke redang...

    ReplyDelete

Post a Comment