mmmmm....

salam...

ok...citer ni citer bulan lepas, disebabkan kemalasan nak update blog telah melanda maka terjadilah cerita yang tertangguh...kan..

aku nak citer pasal henpon. memula sekali aku nak buat pengakuan berani mati nih, aku & madie beli henpon kat kedai yahudi iaitu TESCO...aduiiii.. lepas tu jenama henpon yang aku beli tu NOKIA la plak RM97.00 ..sebabnya itulah satu-satunya barang yahudi yang paling murah setakat ni dan lagi pulak kami tengah nak save budget...merajuk mmmmm.. sebelum tu kami dah survey kedai,semuanya berharga RM138 keatas...jenis yang sama... jadi ni kes TERPAKSA ye....hehehehehe..sebarang sms berbentuk MMS tidak dibenarkan ye...hahahahaha



okla..daripada xdek kan..
















p.s: tq bang ye......ppssstttt...."abg kata nak tunggu bonus ye bang..hehehehe, nnt kita carik tepon bukan yahudi punya ye... mmmmm ada ke??" ada sesapa tahu??

Comments

  1. aKAK DI TAG TAU.. SILE BUAT NEH.. HIKKSS.. HUHU

    ReplyDelete

Post a Comment