nasi kukus ayam dara

salam



pagi tadi aku pi anta madie...opis baru, suasana baru, orang yg menjual pun baru...opis madie bukak branch kat setiawangsa...so, senangla sket, kalau ada apa2 xyah ke subang dah kecuali urgent la kan...


area setiawangsa aku notice banyak jugak orang bukak gerai pepagi... start pagi kelmarin aku dah try nasik lemak kukus (gerai kat depan giant) ok la leh tahan jugak sedap... n pagi ni madie tanya nak try nasik kukus ayam dara x? macam bias
a la soalan, sedap ke x... madie kata sedap..oklah kalau dia kata sedap.. masuk je nasik dalam kete, terus rasa lapar...aduiii x tahan bau ayam goreng..sedap... sampai je umah aku pun makan la...mmmmm, bagi aku kureng sedap sket sebab nasik dia agak keras...macam x cukup air...macamana tu? selera masing-masingkan...mungkin ada orang suka..






ni la rupanya nasi kukus ayam goreng..disertakan bersama kuah & sambal..
gerainya di setiawangsa, depan Giantpeace










Comments