naik Genting...

salam



agenda hari ni, lepas aqil balik sekolah nak ke genting highlands..bukan sesaja nak kesana, tapi madie ada seminar n memandangkan dia sorang je yang kena gi, dia decide la nak bawak kitorang sekali..aqil pun macam excited jugak walaupun dia xtau apa itu genting..hehehehe..kalau tanya dia, "aqil nak gi genting x?" dengan terujanya dia akan jawab.."nak gi genting...nak gi genting.." sememangnya kami x penah bawak anak2 pi genting..sbbnya madie x suka pi sana. sebab apa x suka? jawapannya xtau. aku memang lama giler x kesana since 1992..masa form 3 kalu x silap.

seminar madie habih esok, so kitorang stay kat first world hotel je...dekat dengan tempat madie keje..hopefully aku pun x pening la nanti ye....

Comments

  1. beshnye pi genting.. sejuk dan nyaman jew.. huhu.. jge baby ye kak..

    :P

    ReplyDelete

Post a Comment