3rd Damia

salam


walaupun dah lama bersalin...kira-kira 2wks la ye..x terlambat lagi aku nak ucapkan tahniah utk cousin aku, Nurul & Safrul diatas kelahiran anak yg ke-3, kalu x silap aku 26 Mei 2009 lepas.... dapat 3rd baby girl..celebrate namanya Aresya Damia bt Mohd Safrul Alam.... kakaknya yg 1st nama Adriana Damia..yg 2nd namanya Alfira Damia & 3rd Aresya Damia, sebab tulah entry aku hari ni 3rd Damia...sengihnampakgigi






p.s: x sempat lagi nak melawat anak buah baru....sis mario, dah pi tengok ka?

Comments

  1. yeay... i'm famous... my name got mentioned on the net... yeay again.
    itu ayat nslave tuh!

    niat hati memang nak sangat pergi tengok.. time je tak dapat nak set lagik. wknd nih full, next wknd ingat nak balik kb.

    anyway, pg mana hari sabtu lepas? petang. kami pergi rumah u... tak dek orang la weh. Mangga besar kat grill

    ReplyDelete
  2. hahahaha....tu la baru nak cakap, macam penah dgr je ayat tu...cilok yeee...hahahahaha

    we all pun bz la this month, xtau la tu nak pi bila..

    sabtu lepas balik kuantan..kena pi amik aqil..ibu bg cuti seminggu je, mana leh duk lama-lama..hehehehe

    nak balik KB ye next week? nnt confirmkan la dgn che jah jadi ke nak buat akikah cucu dia 27hb ni? if jadi, i nak amik tiket balik..semalam ibutok kata gitu la, then i usha tiket airasia..ada tiket murah..hehehe...rm29 pi, rm10.90 balik KL..tp pi weeknd je la, sabtu n balik ahad.. nak join ka? madie x balik sbb dia kena pi seminar..so, i n aqil je la...izz dah pos dulu kat ibutok, turn izz duk KB a month...

    wah...ni bukan tahap komen lagi dah...hahahahahaha

    ReplyDelete

Post a Comment