pemandangan yg menakutkan

salam




sampai umah tadi, tetiba je aqil tegur balik dari sekolah tadi..."ibu, tengok lampu tu"... aku pun tengokla..aduii dah tercabut. tapi camne sampai buleh jadi gitu..tetiba je..kecut perut jugak la, apa taknya, takut tetiba jatuh kan...

aku pun macam biasala call madie
adacall, buat report..hehehehe...madie kata biar je..adui la..yg support lampu tu sekarang just wayar yg sejalur tu semata-mata... budak-budak ni memang aku x bagi main kat area tu dah, kang malang x berbau... aqil lagi la, bila izz pi je kat sofa tu, cepat-cepat dia tarik adik dia.."adikkkk...jangan main kat situ, danger..nnt jatuh lampu tu kang abang x tau".. gitulah ayat aqil.. izz plak memang suka sakat aqil..senyap-senyap dia pi duk kat sofa tu, pastu leh dengar la abg dia terjerit-jerit...mmmm, gitulah kisahnya...

Comments

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete

Post a Comment