sakitnya hati!

salam


memang tengah sakit hatimarah...sakit hati dengan ntbk ni. habih semua hilang folder gambar kat genting tensionn gambar budak2 ni tengah main dengan nada firas..apa yang x kena dengan ntbk ni pun aku xtau la, kalu ikutkan hati format je terus, tapi kang kena marah plak dengan tuan ntbk ni..

aku sayang betul dengan gambar2 masa pi genting aritu, ye la sebab xtau bila lagi nak sampai sana kan. ada plak video aqil n izz masa duk main2 tu. aku sempat la upload kat windows live tu, tp x semua..hanya gambar terpilih saja la.... geraaammmmmm...sabo je la..

tapi xpe..madie kata nak bawak balik pi genting kan... kan abang kannn... semestinya sebelum aku bersalin la.. walau macamana pun, gambar yang hilang tu x akan sama dengan gambar yang di ganti balik...walaupun kita gi tempat yang sama....sedih








p.s: k.nor... jom naik genting lagi..

Comments