happy birthday Muhammad Anaqi Aqil b. Mohd Azmadi

salam

memula sekali nak nyanyi..."happy birthday to u...happy birthday to u...happy birthday to aqil...happy birthday to u....."
celebratetepuktangan hari ni aqil dah berusia 6 tahun...kejap je ye. pejam celik pejam celik. mmmmm. sekejap sangat rasanya, bak kata orang sakit bersalin pun x hilang lagi...hehehehehe, ada ke pepatah camtu?? apapun, ibu n ayah sentiasa doakan aqil akan terus membesar sebagai anak yang soleh dunia akhirat senyum masa ni umur aqil 2 tahun..



masa ni umur aqil 2 tahun.. kecik sangat lagi..berenti susu botol umur setahun n belajar minum dengan cawan....











yang ni 2 @ 3 bulan sebelum 3 tahun.. x banyak beza sangat.....












masa ni dah hujung tahun 2006, seminggu sebelum aku bersalin kat izz.. aqil dah 3 tahun lebih.











yang ni gambar raya tahun 2007, hujung tahun jugak...aku baru keluar wad seminggu lepas operation batu hempedu...terus balik kota bharu jenguk aqil n izz. umur aqil dah 4 tahun lebih...










5 tahun, aqil dah start sekolah kat PASTI Raihan... time ni memang seronok sangat dapat tengok aqil dah masuk sekolah...

















aqil dah pun 6 tahun.....dah masuk pra sekolah kat taman bukit teratai...time ni tgh breakfast kat mcd..tetiba je ayah ngidam nak breakfast kat sini..mmmm

Comments

  1. "Happy 6th Birthday To Aqil" :-D
    Wahh u dah ada anak bujang hihihi.. sambut kat mana??

    ReplyDelete
  2. tq aunty liana...
    hehehe...ye la kan, anak bujang...
    weekend ni hajatnya nak ajak dia pi makan..tapi xtau lagi kat mana.. ni pun duk sibuk tanya mana birthday cake dia.. :D

    ReplyDelete
  3. happy birthday abang aqil.

    'Su doakan abang aqil dipanjangkan umur, dirahmati Allah s.w.t dan semoga sentiasa menjadi anak yang soleh.

    Happy birthday again little sinchan.

    ReplyDelete
  4. hepi besday to u...hepi besday to u...hepi besday to abg aqil....hepi besday to u...yeah!!!!yeah!!! :-)

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Aqil..
    Be a good boy!

    ReplyDelete

Post a Comment