Ice Age 3 : Dawn of the Dinosaurs - 3D

salam


balik dari damansara (umah nona) we all pi tengok wayang..itulah missionnya... sebabnya masa on d way gi umah nona tu tetiba je madie tanya aqil nak gi tengok Ice Age ke x.. huh! apa lagi..on je la kan, bukan senang beb nak terima pelawaan dari ayah..kan aqil kan...hahahhahaha.. ampun bang!





so, kitorang menuju ke KLCC memandangkan sekarang ni mana-mana cinema dah ada 3D kan.. dulu tengok citer 3D kat IMAX Berjaya Time Square je... beratur kat TGV tu memakan masa lebih kurang 20minit, tambah plak weekend, ramainya orang....we all dapat tiket pkl 4 petang, bleh la pi makan n pusing Kinokuniya dulu..tempat faveret madie.

dekat pkl 4 tu we all beratur nak masuk.. lepas dapat spek 3D n menunggu citer nak start aku rasa jugak la sedikit teruja kan..hehehe mengalahkan aqil..

citer Ice Age 3 ni best..kelakar habis, tapi bagi kami macam x sesuai di 3D kan.. tengok yg x 3D pun rasanya memang dah cukup best. mungkin sebab spek 3Dnya yg x best...sebabnya yg spek 3D kat IMAX tu memang best di pakai.. yg kat TGV ni speknya penuh dengan thumb print.. aduiii... x sempat nak lap gamaknya.

orait, kalau rasa-rasa nak bawak anak pi tengok wayang weekend ni ke, leh la bawak pi tengok Ice Age 3...besttttttt....








p.s : kalau izz ada kat KL mesti dia yg paling syok tgk citer katun....

Comments

  1. Sume budak demam Ice Age 3 ye.. Mak ayah pun enjoy sama :)

    ReplyDelete

Post a Comment