jumpa Tok Li & Tok Jie

salam


bila dah confirm madie xdek meeting ke apa ke.... pepagi tadi kitorang pi umah nona. pi jumpa aunty (aqil panggil Tok Jie). plan memula diorang nak datang umah semalam, tapi disebabkan lewat balik lepas daftar Ika kat uitm shah alam dan tambah pulak penat dari ke petang..tu yang diorang melepet je la kat umah nona...

kononnya depa nak balik lepas breakfast, tapi tunggu plak member cousin aku datang nak bg beg ke apa ntah tadi, aku x sure, tup tup pukul 1 petang baru bertolak balik ke Kota Bharu.. kami pun bertolak balik jugak la lepas diorang balik semua sebab ada mission..hehehehehehe








p.s: disebabkan aku sekarang malas nak usung camera, so xdek la sessi bergambar...kalu dulu ada tepon bercamera senang la nak snap..bila-bila masa pun buleh.... bila dah kena celup milo tepon tu, xdeklah berangan lagi nak guna tepon camera bagai...huhuhuhu.....

Comments