mmm..xtau la..tengok la sendiri

salam

dah seminggu aku tutup blog... nak menukar template sebenarnya. jenuh jugak la nak mencarik template yg sesuai dihati..
kenyit tapi semuanya menyakitkan hati je.. nak buat sendiri memang x reti..so, amik je la yg orang bagi free kan.. tup tup dapat template yg ni. motip ada gambar budak tu???? aku pun x tau, dah kiranya 1 pakej kan.. kalu aku terlebih rajin aku edit la balik header tu.. cuma satu je yg aku suka template ni, kaler dia.. kalau ibu aku, dia kata ni kaler belacan...sengihnampakgigi, gamaknya la kan...lebih kurang dgn belacan, nasib baik xdek bau je... ada 1 template tu suka sgt dengan sidebar dia. tapi posting area dia cam hampess je.... x kiralah camner rupanya template aku ni, asalkan aku dah leh start posting citer2 yang dah basi...

Comments