plan punya plan..mmmmm

salam



semalam aku dah plan baik punya....tapi rasanya x menjadik kot harini sedih..plannya, nak beli kek sebijik pastu beli satay, beli dadih, beli tou fu fa, beli yong tau fu (kat pasar malam umah aku ni la) pastu nak gi lepak kat umah Sis Mario lepas maghrib (kalau dia ada umah)..kononnya nak potong kek aqil la. kebetulan pulak adik aku ada n cousin aku yg duk uitm shah alam nak datang lepak sini arini (dapat cuti seminggukan..kolej tutup sebab H1N1).

sebab x menjadiknya plan tu, madie dah dilanda selsema yang amat teruk sekali bermula semalam... lepas dia balik dari opis, dia bersin je setiap saat n dia jugak mengejar dateline kerjanya, kena siap sebelum 4hb nanti..kalau x siap, xdekla aku nak berangan nak sambut puasa kat Kota Bharu nanti kenyit...plannya lagi (berapa banyak punya plan daaaa...hehehehehe), aku dah suruh madie amik cuti hari jumaat n isnin bulan depan dekat2 cuti sekolah tu, so dapatla puasa 2 hari kat sana.. sebabnya tahun ni turn aku beraya kat Kuantan, (kiranya x sempat la aku nak posa kat KB)... hehehehe, biasala gilir2 kan... sengihnampakgigipeace gitulah plannya... plan yang nak lepak umah sis mario dah x jadik, kena kensel...harapnya plan yang nak balik kampung menjadik la ye...AMIN, doakan semoga semua berjalan lancar ye....senyum

Comments

  1. alaaahhhhh, kalau tak kita boleh potong kek tepi pool, then buat pool party kita-kita jer.

    isk pastinya sedap kek abg aqil

    ReplyDelete
  2. tu la su..plan dah baik punyaaa....kena plak tepi pool kan, buleh la gedebushhhh lepas potong kek.hehehehe...

    sis, lepas raya (bulan 10) ada satu lagi event, kita buat kat tepi pool ye..

    ReplyDelete
  3. ms lavender...

    kalau jadi plan bulan 10 ni, kita jemput org kuala...lagi ramai lagi syok..nak buat suprise nih!

    ReplyDelete
  4. oh tidak, berdebar hati.. surprise aper ni.

    plan awal sket. boleh i ready2kan rumah dgn sepatutnya.

    ReplyDelete
  5. lepas raya nnt i plan siap2...

    xleh citer kat blog, nnt story mory kat facebook.. :D

    ReplyDelete
  6. aikk..org kuala jer ker??
    abis tu org ipoh macam mana??? ishh..x leh jadik nie..asyik dilupakan jer..huaaaaaa..

    ReplyDelete
  7. hehehehe....kita jemput je yang mana available.. tapinya majlisnya x tau la jadi ke idak..ahaks!

    ReplyDelete

Post a Comment